Hobby Psychologie - bedenker

bedenker


Op 29 maart 2009 ben ik (Jeroen van Beuningen) op het idee gekomen om een site te ontwikkelen gericht op zelfhulp. Er bestaat een schat aan informatie die vrij ontoegankelijk is die veel toegankelijker gemaakt kan worden. Ook het idee dat een psychiater of een psycholoog de enige is die inzichten heeft omdat hij er voor gestudeerd heeft wil ik verlaten. Juist op het gebied van sociale implicaties van ziekte, gedrag en ervaren zijn zij niet de meest deskundigen. We leven allemaal in Nederland en eigenlijk draait een groot deel van ons leven om sociale activiteiten. Zelfs werk is een sociale activiteit. Met het uitgangspunt dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen op sociaal psychologisch gebied is het logisch dat dit een belangrijk onderwerp zou moeten zijn om over na te denken. Dit is vaak niet het geval en zo ontstond het idee van deze site.

Een hobby Psycholoog is geen psycholoog. Maar het houdt wel in dat je interesse hebt om jezelf te ontwikkelen op sociaal psychologies gebied. En dat je nadenkt over veel voorkomende problemen waar we allemaal wel eens mee te maken hebben.

Er zijn wel meerdere mensen betrokken bij deze site, sommigen met een deskundige achtergrond en sommigen met andere deskundige achtergrond (zoals ik webmaster).

Jeroen van Beuningen
www.artistmind.nl

Voer hier uw username en password in:

Username
Password