Hobby Psychologie - communisme met Werkpaarden en plezierpaarden

communisme met Werkpaarden en plezierpaarden


Created: 2011-04-25 Last modified: 2011-04-25 Published: 2011-04-25

Je kan natuurlijk zeggen dat geld eerlijk verdeeld moet worden. Je zou een systeem kunnen bedenken dat werkpaarden en plezierpaarden. Het systeem gaat als volgt iemand die heel erg goed is met werken dus talent heeft geeft geld aan mensen met minder talent.

Het probleem met dit systeem is dat als je wilt dat het werkpaard geld weggeeft dat het werkpaard een slecht imago moet krijgen dus antagonist wordt van de plezierpaarden. Iedereen vind iemand die aardig is moet geld krijgen en onaardige mensen met geld weggeven. Dus het licht in het voordeel van de plezierpaarden om het werkpaard een slecht imago te geven.

Iedereen doet iets met zijn leven, het is dus belangrijk dat je bezig bent. Dit geld ook voor de plezierpaarden. De plezierpaarden zijn eigenlijk bezig het werkpaard tegen te werken dat is de bezigheid en maximaal te profiteren van het werkpaard. Dit lijdt ertoe dat de levenskwaliteit van het werkpaard enorm daalt omdat hij gediscrimineerd wordt door de plezierpaarden omdat ze dan meer kunnen profiteren.

Dit systeem lijkt heel erg op het communisme. De commune (plezierpaarden) profiteren van enkelen die werken (werkpaarden).

Een ander probleem is dat  dit systeem lijdt tot verdeling tussen plezier en werk. De werkpaarden mogen alleen nog maar werken en de plezierpaarden mogen plezier maken. Doordat de werkpaarden alleen nog maar mogen werken daalt de levenskwaliteit van de werkpaarden heel erg in dit systeem. Ook creëer je zo werelden en komen de werkpaarden in wereld 13.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password