Hobby Psychologie - De maakbare samenleving en de programmeerbare mens

De maakbare samenleving en de programmeerbare mens


Created: 2011-02-3 Last modified: 2011-02-3 Published: 2011-02-3

De samenleving is maakbaar, maar moeten we wel willen dat de samenleving maakbaar is? Mensen zijn programmeerbaar, maar moeten we we mensen programmeren, zeker als het om politiek gaat?

In een samenleving als deze proberen mensen steeds meer controle te krijgen. En dit lukt aardig. Er is een systeem mogelijk waarin je mensen kan maken en kraken. Je competenties overhevelen naar een andere persoon en de persoon die de ontvanger is wordt gemaakt en de persoon die de competenties verliest wordt gekraakt. Zo kan je er voor zorgen dat jouw kind gemaakt wordt. Het probleem zit hem bij de persoon die de competenties verliest. deze persoon wordt gekraakt en dit lijdt er toe dat deze persoon antagonist wordt en dit lijdt er toe dat deze persoon gediscrimineerd en geëxcommuniceerd gaat worden en dit lijdt er weer toe dat de persoon psyche problemen krijgt.

Natuurlijk wil de persoon zijn competenties niet weggeven. Dus wat je moet doen is deze persoon programmeren zodat hij dat wel wil. Programmeren van mensen houd in dat je probeert de wil van de persoon uit te schakelen en je eigen wil over te dragen. Dit proces is ingewikkeld en kan alleen gedaan worden door grote groepen mensen. Je kan iemand wijsmaken dat zijn status is dat hij weg moet geven of wijsmaken dat iemand niet goed genoeg is voor werk terwijl hij heel erg goed is. Dit doe je door de inputs van de persoon te controleren. De enige input die de persoon krijgt is dat hij niet goed genoeg is voor een baan. De persoon gaat deze input geloven en zo draag je je wil over. Je laat de persoon net zolang in een loop zitten totdat de persoon gelooft dat hij of zij niet goed is. Hetzelfde kan je doen met televisie programma's en radio. Omdat het internet niet hyrargisch georganiseerd is kan dit niet bij het internet maar wel met de zoekmachines van het internet.

"Je competenties overhevelen naar een andere persoon en de persoon die de ontvanger is wordt gemaakt en de persoon die de competenties verliest wordt gekraakt. "

Het grote probleem doet zich voor bij politiek. Democratie is niet mogelijk in dit systeem. Democratie houd in dat je aan hoor en wederhoor doet. Dit is niet mogelijk omdat de ene partij in een loop wordt gestopt. Net zolang totdat de mensen geprogrammeerd zijn om voor 1 partij te kiezen. De democratie werkt niet meer omdat er niet aan hoor wederhoor wordt gedaan. Ook is het niet terecht dat personen gediscrimineerd worden.
Voer hier uw username en password in:

Username
Password