Hobby Psychologie - real live show tegenmacht en het bevredigen van je

real live show tegenmacht en het bevredigen van je


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

Als het publiek televisie kijkt willen ze bevredigd worden. Klinkt misschien raar maar toch is het zo. Misschien niet op sexueel gebied maar ze willen bevredigd worden. 

Als ze naar je kijken en het doet niks met je vinden ze je stom en saai en lui. Dat is dus het probleem met de real live shows. De real live show zijn niet real. Het is een live show. Wat er niet real aan is dat er een negatieve wisselwerking ontstaat met het publiek. Je moet contact maken met het publiek. In het normale leven heb je geen contact met het publiek dus hoef je hier ook niet over na te denken. 

Een ander probleem is dat je mensen niet kan vertrouwen. Ze zullen altijd de partij kiezen van de sterkste. Als je op televisie zit krijg je altijd te maken met de bazen van de wereld. Waar macht is moet tegenmacht zijn. En dit is ook een belangrijk element wat er mis is in de real live show.

Want het publiek heeft met zijn allen heel veel macht. Je kan nooit vechten tegen 1 miljoen mensen. Normaal gesproken staan de mensen achter de camera's achter jouw en proberen je te helpen. Zo onstaat er een tegenmacht tegen de macht van het publiek. Echter in de real live show is dit niet het geval. Wat er dan gebeurt is dat de publiek de macht van je leven overneemt en de mensen achter de camera's zijn de leiders. Je wordt dan geleeft en je kan niks zelf bepalen. Er wordt een draaiboek gemaakt en een script en dat wordt je dan. Dus het maakt dan niet meer houd hoe erg je je best doet of hoe goed je bent. Dit komt omdat het publiek samen met de mensen achter de camera zoveel macht hebben dat je er niks tegen kan doen. Dus het probleem met de real live show is ook dat je geen tegenmacht kan bieden. Dan is de kans groot dat je antagonist wordt.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password