Hobby Psychologie - Doctor Death Chemische oorlogvoering

Doctor Death Chemische oorlogvoering


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

Iedereen die dit voor het eerst leest vraagt zich natuurlijk af wat is het verschil tussen doctor death en een gewone doktor? Het grote verschil is dat doctor death vind dat hij mensen mag straffen door ze ziek te maken. Een gewone doktor is alleen bezig om mensen beter te maken. Het probleem is dat je niet weet wie een doktor death is en wie niet. En een ander probleem is dat je vaak niet eens de doktor death te zien krijgt maar dat je wel zieker wordt en je niet weet hoe dat komt en wie het doet.

Doctor Death straft mensen. Doctor Death kan mensen op verschillende manieren straffen. Bijvoorbeeld door:
 • Slecht gedrag aanleren (zoals verslavende middelen, uiterlijke verzorging)
 • Dingen stukmaken in je woning
 • Discriminerend gedrag vertonen
 • Chemicalien gebruiken waarvan je eetlust krijgt en dikker wordt
 • Chemicalien gebruiken waarvan je bang wordt
 • Chemicalien gebruiken waarvan je haaruitval krijgt
 • Ziektes versprijden
 • Chemicalien gebruiken waarvan lelijk wordt
 • Chemicalien gebruiken waarvan zin in sex krijgt of juist helemaal geen zin
 • Chemicalien gebruiken waardoor je je prettig voelt (handig als je mensen wilt koppelen)
 • Chemicalien gebruiken waardoor je agressief wordt
 • Chemicalien gebruiken waardoor je geen engergie meer hebt
 • Chemicalien gebruiken waardoor je niet kan slapen
 • Chemicalien gebruiken waardoor je dom wordt
 • Chemicalien gebruiken waardoor je gaat stinken
 • Chemicalien gebruiken waardoor je hallucineerd en psychotisch wordt
 • Chemicalien gebruiken waardoor je je slecht in je vel gaat zitten

Al deze manieren lijden ertoe dat de individu minder stabiel wordt en dus achteruit gaat en het functioneren wordt aangetast door doctor death. Wanneer mensen destabiliseren kunnen er dingen gebeuren. Ook dingen die strafbaar zijn. Dus je zal vaak zien als doctor Death je pakt dat de kans groot is dat je waarschijnlijk een strafbaar feit pleegt. En doctor death vind dat helemaal niet erg.

Je zou kunnen zeggen van ik ben een doctor en ik vind dat ik je mag straffen. Waarom mag een doctor niet straffen en is de methode die doctor death hanteert verkeerd? Als je ziek wordt of dat je functioneren achteruit gaat is een straf. Dit betekent dat doctor death straft. Dit houd automatisch in dat je in aanraking komt met het strafrecht. Doctor death voert straffen uit. Het probleem is een aantal punten.
 • Wederhoor in het strafrecht is een essentieel onderdeel dat alle partijen gehoord worden. Je hoort de verdachten en je hoort de aanklager. Je probeert zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen en dan je oordeel te vellen. Wat doctor Death doet is luisteren naar de aanklager en dan een straf geven. De verdachten krijgt niet eens te horen dat hij ergens van beschuldigd wordt. Dit houd in dat de verdachten zich niet kan verdedigen.
 • Macht en Tegenmacht In het strafrecht is het normaal dat de verdachten een advocaat krijgt. Vaak is het zo dat de verdachten geen of weining verstand heeft van rechtspraak. Dus om zichzelf te kunnen verdedigen tegen de aanklacht krijgt de verdachten een advocaat die verstand heeft van rechtspraak. Als hij dat niet zou doen is de kans groot dat de genen met de meeste kennis van het rechtspraak wint. En er wordt vaak beter geluisterd naar een advocaat dan naar de verdachten zelf. Want de verdachten wordt vaak niet geloofd. Wanneer de verdachten geen advocaat krijgt zal hij waarschijnlijk ook de cel in gaan als hij onschuldig is. In het geval van Doctor death krijgt de verdachten geen advocaat en kan zichzelf dus niet verdedigen.
 • Onafhankelijk beoordelaar In het strafrecht is het normaal dat je een rechter hebt die beoordeeld of iemand schuldig is of dat iemand onschuldig is. Doordat de rechter niet bij een partij hoort kan hij dus kijken wie er gelijk heeft. En daarna kan hij kijken hoe hoog de straf moet worden. In het geval van doctor death beoordeeld doctor death zelf of iemand straf moet krijgen. Kortom doctor death doet waar hij zin in heeft. Als doctor death zoiets heeft van ik wil je levenslang geven dan doet hij dat. Er zijn zelfs gevallen bekend dat doctor death vond dat iemand te slim was en heeft hij daarom iemand levenslang gegeven.
 • In hoger beroep gaan In het strafrecht heeft de crimineel het recht om in hoger beroep te gaan als hij of zij het niet eens is met de uitspraak. In het geval van doctor death kan je levenslang krijgen en je kan er niks tegen doen. Want doctor death doet waar hij of zij zin in heeft.
 • Aansprakelijkheid In het strafrecht is het normaal dat alles gedocumenteerd wordt. Stel een advocaat of rechter houd zich niet aan de regels dan is het mogelijk voor een crimineel of verdachten die later aan te kaarten en het besluit wat genomen wordt aansprakelijk te stellen. Doctor Death zie je niet hoor je niet en je weet niet wie het is. Dus het is onmogelijk om doctor death aansprakelijk te maken. Doctor Death doet waar hij zin in heeft
 • Straf lijdt tot escalatie In het strafrecht is het normaal dat de straf die gegeven wordt ervoor zorgt dat de individu die straf krijgt zich gaat aanpassen aan de maatschappij en zich netter en beter gaat gedragen en geen strafbare feiten meer gaat plegen. In het geval van doctor death kom je in een negatieve spiraal terecht. Doctor death geeft je straf, de straf is dat je destabiliseerd. Wanneer je destabiliseerd is de kans groot dat je een strafbaar feit pleegt. De straffen die doctor death uitdeelt lijdt er juist toe dat de individu onaangepast gedrag gaat vertonen. Een onderdeel van doctor death straf is juist de individu fout gedrag aanleren of de individu agressief  maken en dan is ook de kans groot dat er strafbare feiten gepleegd worden. Je ziet dan ook dat de straffen die doctor death uitdeelt ertoe lijden dat de individu meer strafbare feiten gaat plegen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat doctor death betrokken is bij ongeveer 80% van de strafbare feiten die er gepleegd worden.

Het lijkt wel of we aan het einde van de wereld zijn begonnen. Doctor death doet waar hij of zij zin in heeft en er is niks wat je ertegen kan doen. Juridisch gezien doet doctor death heel veel fout.
 • Doctor death heeft de eed van hypocrates afgelegd. In het kort houd deze eed in dat de doktor de kennis die hij heeft moet gebruiken om mensen beter te maken. Wanneer een doktor zich niet aan deze afspraak houd dan is de regel dat hij geen doktor meer mag zijn en ontheven wordt uit zijn functie.
 • Je mag niet zomaar dwangmedicatie geven. Er zijn weten en regels over medicatie toedienen. De standaard is dat je mag weigeren, in sommigen gevallen mag je dwangmedicatie geven Dit mag allen als je een gevaar bestaat voor de samenleving of voor de individu zelf, anders mag dit niet. Doctor death houd zich niet hieraan en vind dat je altijd doen mag waar je zin in hebt en je mag zelf drugs geven wat normaal gesproken niet als medicatie gezien wordt. Dit is een strafbaar feit en staat 10 jaar cel voor wegens vergiftiging
 • Doctor death vind dat je slecht gedrag mag aanleren. Dit is dwaling en bedrog. Dwaling en bedrog is een strafbaar feit
 • Doctor death vind dat je mag discrimineren. Discriminatie is een strafbaar feit.
 • Doctor death vind dat je mag liegen, dit is laster en aanzetten tot haat, en dit is weer een strafbaar feit.
 • Doctor death vind dat je een situatie mag creeeren waardoor de individu een strafbaar feit pleegt. Volgens de wet ben je medeplichtig aan het strafbaar feit. Als je een situatie creeerd met als doel iemand een strafbaar feit te laten plegen. Dan is de individu (doctor death) medeplichtig aan het strafbaar feit dat iemand anders pleegt.

Je ziet dan ook dat juridisch gezien doctor death heel erg makkelijk aangepakt kan worden. Het probleem is dat doctor death bijna niet aangepakt kan worden omdat hij onzichtbaar is. Als er een situatie zich voordoet dat doctor death in de problemen komt. Bijvoorbeeld doctor death heeft iemand straf gegeven en de individu ging minder goed functioneren, en doctor death stopt met de straf, dan gaat de inidvidu beter functioneren. Het probleem is dat dan zichtbaar wordt wat doctor death doet, doctor death gaat dan iemand levenslang geven of zelfs vermoorden.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password