Hobby Psychologie - Slavernij door hypnose

Slavernij door hypnose


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

De psyche van de mens is een vreemd iets. Je kan iemand hypnotiseren en doen wat je wilt. De mogelijkheden die de hypnotiseur heeft zijn oneindig. Als je hierover gaat nadenken dan begrijp je hoeveel mogelijkheden deze mensen hebben.

Het kenmerk van hypnose is dat je alles doet wat de hypnotiseur van je verlangt. Dus als de hypnotiseur zegt dat je in de sloot moet springen dan doe je dat. Zelfs als de hypnotiseur zegt dat je je eigen been moet afhakken dan doe je dat. Wanneer je weer onder de hypnose vandaan komt dan herrinner je je niets meer. Er is ook een andere vorm van hypnose en dat is half hypnose. Hier kan je wel zelf beslissingen nemen maar de hypnotiseur beinvloed de beslissen en je gedrag. Hierdoor kan je je wel alles herrinneren en is het onderscheid tussen hypnose en niet hypnose moeilijk te trekken.

"Je ziet dan ook dat het leve van de individu beinvloed wordt door de hypnose. Je kan dus niet zeggen van dat als je je er niks van kan herinneren dat het geen invloed heeft gehad op je leven"

Meestal heeft de hypnotiseur geen belang bij om jou schade toe  te brengen. Maar in geval van sex en werk, kan het zijn dat de hypnotiseur er belang bij heeft om je te hypnotiseren. Je zou kunnen redeneren van, je herinneren je er niks van dus je mag mensen hypnotiseren. Maar wat blijkt nou. Stel je hypnotiseerd een vrouw of een man en daar heb je sex mee. In weze is deze persoon onder hypnose een hoer. En wat blijkt nou, als iemand onder hypnose een hoer is dan vind iedereen dat je een hoer bent. Dus krijgt deze geen baan en wordt in de sociale markt ook gezien als hoer en niemand wil een relatie met een hoer. Stel iemand kan hele mooie strips tekenen. Deze persoon tekent de strip en geeft deze onder hypnose weg voor 0 euro. Als deze persoon zelf later ook strips wilt tekenen zal deze persoon deze ook voor 0 euro moeten weggeven. Als de persoon die een strip wilt mag kiezen tussen de striptekennaar die 10.000 vraagt of meer, of voor de striptekenaar onder hypnose die 0 euro vraagt? De keuze is als snel gemaakt. Iedereen kiest voor de striptekenaar van 0 euro. Dat houd in dat de striptekenaar geen geld kan vragen omdat alles weggegeven wordt door de gehypnotiseerde striptekenaar. Het psychologisch bedrag wat het hele lichaam krijgt is 0 euro. Je ziet dan ook dat het leve van de individu beinvloed wordt door de hypnose. Je kan dus niet zeggen van dat als je je er niks van kan herinneren dat het geen invloed heeft gehad op je leven.

De volgende problemen zie je als je mensen hypnotiseerd:
  • Er vind een wisselwerking plaats tussen de persoon de niet gehypnotiseerd is en de persoon onder hypnose.
  • De persoon heeft geen onderhandelingspositie meer omdat de persoon onder hypnose alles weg geeft en daarom moet de persoon als hij normaal is ook alles weggeven, en dan ben je een slaaf. Bij een slaaf mag je alles doen en heeft geen grenzen. En omdat de persoon onder hypnose een slaaf is wordt de persoon in zijn dagelijks leven ook een slaaf
  • Wanneer iemand onder hypnose is dan leeft hij niet maar dan leeft de persoon onder hypnose. Als iemand lange tijd onder hypnose is mist hij gewoon leven. Dus misschien is iemand 28 jaar oud maar heeft 10 jaar onder hypnose geleefd en is dus eigenlijk maar 18 maar zijn lichaam is 28.
  • Wanneer mensen sex hebben met iemand onder hypnose dan zit je ook op de sociale markt op die ladder. Welke vrouw wilt een man die als hij de deur uit gaat sex heeft met iedereen op straat en welke man wil een vrouw die de deur uit gaat en sex heeft met iedereen. Dit houd in dat je eenzaam blijft.
  • De barriere van de leugen. Het probleem is dat iedereen weet wat er met je gebeurt maar niemand verteld je wat. Je komt in een cocon van leugens en je zal niet kunnen communiceren met je omgeving. Je omgeving vertelt je alleen maar leugens. Ook kan je je omgeving niet vertrouwen omdat ze iets van je willen en dat proberen te krijgen. Waarschijnlijk ga je je autistisch gedragen en krijg je last van paranoide iedeeen en achterdocht. Je gedraagd je autistisch omdat je de ander niet begrijpt. Iedereen heeft een masker op en je begrijpt de ander niet. Je begrijpt de ander pas als je begrijpt wat de ander vind dat je bent (bijvoorbeeld hoer). En als je dat niet begrijpt dan begrijp je de ander niet. Dat je de ander niet begrijpt is een kenmerk van autisme. 
  • Je hebt ook een verhoogt risico op schizofrenie. Het kenmerk van een psychose is dat je de contact met de realiteit bent verloren. Door de barriere van de leugen is iedereen aan het liegen. Dit houd in dat je in een leugen leeft en niet in de realiteit. Als je dus in een leugen leeft en niet meer in de realiteit dan ben je psychotisch. Samen met achterdocht omdat er meer aan de hand is en paranoide ideeen komt er waarschijnlijk uit dat je paranoide schizofrenie hebt. 
  • Je hebt een groot risco dat mensen die gebruik maken van de diensten als slaaf dat ze proberen de schuld op jouw af te schuifen dat jij slaaf bent. Dit houd in dat je een groot risco hebt om antagonist te worden. En antagonisten worden gediscrimineerd.
Er zijn ook goede dingen die je met hypnose kan doen. De goede dingen is dat je criminaliteit kan bestrijden en je kan psyche problemen oplossen doormiddel van hypnose.

Ik denk dat sexuele handelingen onder hypnose verboden moeten worden en dat de gehypnotiseerde werknemer moet verdwijnen.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password