Hobby Psychologie - Emotioneel communisme door chemische oorlogvoering

Emotioneel communisme door chemische oorlogvoering


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

Er is een nieuw fenomeen in Nederland gaande. En ik weet niet of er ook criminelen bij betrokken zijn. Maar je zou kunnen zeggen dat de artsen of psychiaters zelf crimineel zijn die mee doen aan emotioneel communisme.

We leven in een maatschappij waar je alles kan worden. Als je je best doet kan je iets worden. Op een gegeven moment kwamen mensen op het idee om controle hierover uit te oefenen om te kijken wat je wordt. We behouden de amerika dream maar we voegen er nog iets nieuws aan toe en dat is emotioneel communisme.

"Eigenlijk is het communisme doormiddel van chemicalien toedienen"

Het is eigenlijk simpeler dan je denkt. Doormiddel van bepaalde chemicalien wordt je in onbalans gebruikt of je functioneren gaat achter uit.
- Je kan emoties beinvloeden
- Energie niveau kan je beinvloeden
- Conities kan je beinvloeden door roddels of televisie
- Je kan mensen op een bepaalde manier benaderen (agressief of aardig en iedereen werkt er aan mee)

Dit doen de mensen zodat je wordt wat je moet worden. Mensen vinden dat je iets moet worden net zoals in het communisme. Eigenlijk is het communisme doormiddel van chemicalien toedienen.

chemicalien kan je toedien door de lucht via water of voedels, zelf als je slaapt kunnen er chemicalien toegediend worden. Je behoud het idee van het kapitalisme en de democratie maar op individueel niveau zorg je er voor dat mensen precies op het niveau functioneren als je wilt doormiddel van chemicalien. Dit is het emotionele communisme.

Waarschijnlijk ga je zo erg achteruit door de chemicalien dat je precies wordt wat men van je wilt. Je kan er niks tegen doen omdat niemand je geloofd.

Meerdere bronnen in mijn omgeving bevestigen deze werkwijze.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password