Hobby Psychologie - Bedrijven onteigenen voor een goed doel

Bedrijven onteigenen voor een goed doel


Created: 2016-05-6 Last modified: 2016-05-6 Published: 2016-05-6

Verschijnende links partijen willen Nederland de goede richting opduwen. Links ideologieën gaan vaak samen met goede doelen als kerken, moskeeën, ziekhuizen, natuur, buitenlanders, etc. Vaak zien linkse mensen de kapitalistische uitwassen als het kwaad van deze planeet en dat dient bestreden te worden. En eigenlijk kan ik het er wel mee eens zijn. Zijn sommige mensen echt 1.000.000 meer waard dan iemand anders.

Vervolgens gaan linkse partijen kijken wat gebeurt er nu bij de kapitalistische uitwassen in onze samenleving. Onder kunstenaars en muziekkanten en leiders van de wereld is het algemeen bekend dat sex drugs en rock & roll een steenvaste combinatie is. Dus gebruik dat geld wat daar over de balk wordt gegooid bijvoorbeeld voor een goed doel zoals moskee of ziekenhuis. Dat is een veel beter manier om het geld te besteden.

Wat is er nu gebeurt. Ongemerkt is er een standpunt in de politiek partijen geslopen dat je bedrijven mag onteigenen mits er een goed doel tegenover staat. Lange tijd hebben linkse partijen ten kosten van hun aanhang gezegd dat ze met een herverdeling bezig zijn oftewel de maakbare samenleving. Echter Geert Wilders is in dit idiote standpunt gesprongen en heeft heel veel links kiezers naar zich toe kunnen trekken. Links moet inzien dat bedrijven onteigenen net een stap te ver is (hoe goed het goede doel ook is). Dat ze dit niet eerder inzagen heeft hun kiezers gekost.

Een ander probleem van links is dat je dit standpunt niet kan lezen op hun website. Met andere worden er wordt censuur gepleegd. Dit stan

Lees ook dit:

Voer hier uw username en password in:

Username
Password