Hobby Psychologie - Nivelleren doormiddel van competenties en imago

Nivelleren doormiddel van competenties en imago


Created: 2014-06-8 Last modified: 2014-06-8 Published: 2014-06-8

U kent het verhaal wel. Een onzichtbare hand drijft arm en rijk uiteen. In Nederland is het verschil tussen de 10% rijkste Nederlanders en de 10% armste Nederlanders fors toegenomen (ongeveer 60%). Dus dan moet daar iets aan gedaan worden. De oplossing is dan nivelleren. Maar dat betekent dat de belasting omhoog gaat en het geld moet bij iemand belast worden. Dus is er iemand finaal de mist in gegaan en die heeft gezegd: we moeten niet nivelleren doormiddel van geld maar doormiddel van imago en competenties.

Laten we beginnen door te kijken hoe hiërarchie bepaald wordt. Mensen die het goed doen komen boven in de hiërarchie en mensen die het slecht doen komen onderaan de hiërarchie. Natuurlijk gaat het soms wat anders, maar in dit geval gaat het anders omdat er een andere ideologie is. Namelijk nivelleren doormiddel van imago en competenties. Als je dat doet, dan ga je dus de winnaar een slecht imago geven en de winnaar slechte competenties. Mensen onderaan ga je helpen en geef je een goed imago en goede competenties. Dit doe je door imago van de winnaar over te hevelen naar de losers. Daardoor stijgen de losers en dalen de winnaars. Dit gaat zelfs zo ver dat de losers winnen van de winnaars en er is hier een wijziging in de hiërarchie. Een wijziging in de hiërarchie is niet nivelleren. Nivelleren houd in dat de losers de losers blijven en de winnaars de winnaars. Dit is niet gebeurt. Dus dat betekent dat dit systeem niet aan het nivelleren is. Er ontstaat een wereld 13.

Er zijn nog een aantal problemen en dat is de wet der staat der Nederlanden. Die zegt dus dat je niet imago of competenties mag verplaatsen van de ene individu naar de andere individu. Want dat is identiteitsfraude. Dat betekent dat dit systeem nooit kan voldoen aan de wet der staat der Nederlanden. 

Voer hier uw username en password in:

Username
Password