Hobby Psychologie - Nederland moet geen heilige samenleving zijn

Nederland moet geen heilige samenleving zijn


Created: 2014-02-21 Last modified: 2014-02-21 Published: 2014-02-22

Gelovige christenen hebben klap gekregen tijdens de jaren 70. Je mocht toen elk geloof geloven en hoefde niet perse christen te zijn. Vrijheid van godsdienst staat in de grondwet. Maarja, de christen hebben het land opgebouwd dus vinden ze dat ze de leukste baantjes mogen hebben. Kortom een christelijke samenleving 2.0. Dit houd in dat andere geloven in de samenleving aanwezig mogen zijn maar de elite is christelijk. De andere geloven vormen een secundaire functie.

Deze visie is de laatste jaren zeer destructief geweest. Want dan mogen moslims een moslim samenleving hebben enz... Waar deze visie toe lijd is dat christenen voorrang hebben tot anders denkende. Deze anders denkende zullen dus als 2e rang burgers zijn (net zoals de slaven vroeger). De christenen zullen waarschijnlijk niet klagen. De anders denkende zullen waarschijnlijk in protest komen. Zij zullen voor hun rechten die in de grondwet staan gaan strijden. Wat dit betekent is dat deze visie tot oorlog lijd en heeft geleid. De oplossing is een multiculturele samenleving ook in de hogere regionen van de elite. 

Het probleem is de huidige situatie. We zijn het pad van de multiculturele samenleving verlaten. Dit is geheim, en dit proberen ze zo lang mogelijk geheim te houden. Je kan wel zeggen dat de christelijke samenleving het grootste geheim is van Nederland en daarbuiten. Ze hebben ons oogkleppen gegeven van de multiculturele samenleving maar we leven in een christelijke samenleving. Dit probleem moet eerst openbaar gemaakt worden en dan is het heel simpel. Je mag mensen niet beoordelen op hun geloof als ze een positie in Nederland willen veroveren. Einde christelijk samenleving. Maar zoals gewoonlijk stop de oorlog dan niet. Om een oorlog te stoppen is een visie van vrede nodig waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password