Hobby Psychologie - Succesvolle vrouwen en mannen

Succesvolle vrouwen en mannen


Created: 2014-01-28 Last modified: 2014-01-28 Published: 2014-01-29

Je kan je afvragen zijn vrouwen en mannen gelijk. Als je er niet over na denkt dan zeg je volmondig ja. Maar als je de wereld door de ogen van een succesvolle vrouw kijkt ziet de wereld er toch anders uit. En wat er anders aan is zit hem in de liefde.

De wereld van een succesvolle man ziet er als volgt uit. Hij kan kiezen tussen de leukste vrouwen en hij wordt ook door deze vrouwen omringt. De vrouwen willen alles voor zoeen man doen en hebben veel voor zo een man over. Onder andere op seksueel gebied.

De wereld van een succesvolle vrouw staan de mannen niet in rijen klaar. En mannen zijn mannen niet als ze van de vrouw liefde verwacht. En hier klopt iets niet volgens de feministische succesvolle vrouw. Waarom als ik het geld verdien dan zouden de mannen toch net zoals de vrouwen bij succesvolle mannen klaar moeten staan en niet andersom?

Succesvolle vrouwen vinden dat ze dezelfde rechten hebben als een succesvolle man. En zo is het idee geboren om mannen te creëren die zo naar vrouwen kijken. Een ander soort man. En hoe doe je zoiets?: door de maakbare samenleving tot stand te brengen.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password