Hobby Psychologie - Wetswijzigingen voor maakbare samenleving

Wetswijzigingen voor maakbare samenleving


Created: 2014-01-26 Last modified: 2014-01-26 Published: 2014-01-26

Een nieuwe samenleving creëren is niet niks. en dan kan het wel eens zijn dat er nieuwe wetten en regels aangenomen moet worden. Welke wetten moeten er veranderen? 
- Mensenhandel
- Stalking
- Identiteitsfraude
- Censuur
- Discriminatie
- Martelen
- De eed van Hypocrates
- Heling

Mensenhandel
Mensen willen geld verdienen aan andere mensen. Dat kan door ze te verkopen en er in te handelen. Dit kan veel geld opleveren en je kan er rijk mee worden. Het is verboden omdat de persoon waar in gehandeld wordt alles kwijt raakt en dat deze persoon geen autonomie meer heeft. In de maakbare samenleving mag je iets van iemand maken wat jij wilt. Dit betekent dat je een persoon kan verkopen en zegt dat je iets met deze persoon gaat doen zodat hij iets wordt wat de opdrachtgever wilt.

Stalking
In de maakbare samenleving is het belangrijk dat je iets van een persoon kan maken. Dit doe je door mensen te programmeren. Dit kan alleen door actief contact te zoeken zelfs als de genen het niet wilt. Dit is per wet verboden en je moet iedereens zijn rust gunnen.

Identiteitsfraude
Het kan wel eens gebeuren dat iemand iets kan waardoor hij niet wordt wat jij wilt. Om dit op te lossen geef je het deel van de identiteit aan iemand anders en dan kan de persoon niet meer worden wat hij zelf wilt maar dan wordt hij wat jij wilt. Dit is per wet verboden.

Censuur
Je speelt spelletjes die het daglicht niet kunnen verdragen. Dit los je op om de spelletjes niet in het daglicht te laten zien en een ander verhaal vertellen. Hier lieg je dan over.

Discriminatie
Het mooie van de maakbare samenleving is dat je kan maken van mensen wat je wilt. Dus de mensen die je aardig vind maak je rijk en de mensen die je stom vind maak je een loser van. Dit is discriminatie en is per wet verboden.

Martelen
In de maakbare samenleving is het belangrijk dat mensen doen wat jij wilt. Je kan iedereen laten doen wat jij wilt: door te martelen.

De eed van Hypocrates
De mogelijkheden van chemische stoffen zijn lego. En je kan erdoor bepalen wie er wint en wie er verliest. Als je wilt winnen dan doe je het.

Heling
Stel dat iemand eigendommen heeft waardoor hij of zij niet wordt wat jij wilt. Simpel dan verkoop je gewoon iemands anders eigendommen.

ps: mijn persoonlijke mening is dat de wetten moeten blijven zoals ze zijn.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password