Hobby Psychologie - Mijn leven is top secret

Mijn leven is top secret


Created: 2014-01-24 Last modified: 2014-02-7 Published: 2014-01-25

Stel je voor dat je iets meemaakt wat iedereen ontkent. Dat je onderdeel bent van een project wat top secret is en de maakbare samenleving heet. Je bent 32 en de laatste 20 jaar staan in het teken van dat project. Je bent een aantal keren bijna vermoord. Je lichaam werkt niet meer zoals het hoort te werken. Je zit in een isolement. Je bent uitgelachen vernederd en gepest. Maar er kan niet over gepraat worden.

Af en toe hoor ik roddels en dan hoor ik grote namen zoals Koningin Beatrix en Geert Wilders die betrokken zijn geweest bij de maakbare samenleving. Geldbedragen:
- 7,8 miljard voor de ideale levenspartner voor rijke psychiatrische patiënten (a complex)
- 10 Miljard voor 10 3d animatie films
- 200 miljoen voor websites

De bedragen zijn op een rekening van mijn naam gestort. Vervolgens hebben mensen mij de ideale levenspartner voor psychiatrische patiënten willen maken. Niet dat ik het zelf wou. Nee hoor. Geld is gestort op de rekening en andere mensen halen het er af. Dan blijkt dat ik het niet wil. Vinden ze dat ik de 7,8 miljard terug moet storten en anders wordt ik vermoord. Maar het geld is op. Ik heb het niet op gemaakt, ik heb geen controle over het geld. Ik heb geen nee kunnen zeggen. Hoe kan ik het dan terug storten als ik niet eens de rekeningnummer van de rekening weet. En het merendeel van het geld is gegaan naar criminele zaakjes die niet al te best voor mij hebben uitgepakt. Dus criminelen varen wel bij de maakbare samenleving.

Hetzelfde probleem met de 3d animatie films. 10 miljard is er op een rekening gestort waar ik het nummer niet eens van weet. Mensen hebben geld eraf gehaald en een rijkeluis leven geleefd. En nu moet het geld teruggestort worden of het bedrijf gaat op de fles. Ik krijg weer overal de schuld van. Ik heb de contracten niet gesloten ik heb het geld niet op gemaakt en ik heb de controle niet over de rekening. 

Het hele systeem van de maakbare samenleving ducht voor geen kant. En dit is het probleem. Stel:
- Persoon A (opdrachtgever)
- Persoon B (opdrachtaannemer Geert)
- Persoon C (Slaaf Me)

De maakbare samenleving kort door de bocht is het probleem dat persoon a een deal sluit met persoon b over persoon c. Maar persoon c wordt niets gevraagd in de maakbare samenleving. Persoon b vind dat hij van persoon c mag maken wat hij wilt. Dus als er geld op een rekening wordt gestort in beheer van persoon b, dan moet persoon c het vervolgens gaan doen. Persoon c krijgt ook nog eens helemaal niks. Geen contract, Geen functioneringsgesprekken. Persoon c is een slaaf en er gebeuren hele vervelende dingen mee.

Vervolgens wilt persoon b uit de problemen blijven en hij heeft geld en geld is macht. Dus wat doet hij met zijn macht hij geeft persoon c de schuld. Had je maar niet van die zaadvragende ogen moeten hebben. Waar slaat dat nou op. Je moet geen deals sluiten want mensen kunnen geen eigendom zijn. Persoon B denkt dus dat persoon C zijn eigendom is en dat hij een mens kan verkopen. Dit systeem slaat helemaal nergens op en er moet mee opgehouden worden. Kan mij schelen dat het geld op is. Ik heb het niet opgemaakt.

Het erge is nog dat niemand er over wilt praten. Stomme rotopmerkingen voeren de boventoon maar met goede argumenten komen ho maar. Nu willen ze dus dat ik over de afgelopen 20 jaar me mond dicht hou. Ik ben helemaal naar de klote op allerlei levensgebieden. Ik zit in een isolement. Mensen voeren alleen maar stomme gesprekken die bijzaak zijn, en draaien om de hete brij heen. De maakbare samenleving is nooit in Den Haag besproken op een normale manier en wordt buiten de politiek om wordt er een nieuwe samenleving gecreëerd. Dit soort dingen moet openbaar in het politieke debat besproken worden of we wel zoeen samenleving willen. Het is me gewoon door de neus geboord. Deze vorm van samenleving moet stoppen. Er is toch niet voor niks openbaarheid van bestuur. 

En dan komt natuurlijk de klapper op de vuurpijl. De mensen die in de categorie C zitten leeft ongeveer nog maar 00,01 %. Ze zijn gewoon vermoord in dit systeem. Dat betekent dus dat er genocide is gepleegd. In andere worden er heeft een zuivering plaatsgevonden in Nederland en we weten het niet eens. De gemiddelde levensverwachting van persoon c is ongeveer geschat op 22 jaar. Als je nu nog vind dat dit een goed systeem is heb je geen hard.

Hoe dit heeft kunnen ontstaan heeft een simpele oorzaak. Er is namelijk behoefte aan slavernij. Maar dat betekent nog niet dat we op de vraag ook aanbod moeten creëren. 

Voer hier uw username en password in:

Username
Password