Hobby Psychologie - Identiteitsfraude

Identiteitsfraude


Created: 2013-11-13 Last modified: 2013-11-13 Published: 2013-11-14

Identiteitsfraude is een wapen waar je je vijand mee kan uitschakelen. Je neemt als het waren de identiteit over van je vijand en je stoot hem op deze manier van de troon en gaat er zelf op zitten. Als je succesvol de vijand van de troon kan houden dan heb je gewonnen. Echter er kleven wel wat problemen hier aan.

Het is mogelijk dat je de identiteit overneemt van je vijand. Bijvoorbeeld je vijand kan heel goed dansen. En je weet door een media campagne succesvol deze competentie over te nemen kan je op de troon gaan zitten van je tegenstander. Zelf hoef je niet goed te kunnen dansen. Zolang de mensen maar denken dat je goed kan dansen dan zit het goed. 

En dan komt het probleem wat gebeurt er met je vijand. Deze wordt dan antagonist. Hij heeft iets slechts gedaan namelijk hij zegt dat hij goed kan dansen terwijl jij dat nu imago technisch bent. Hij is de gene die goed kan dansen, maar omdat jij het imago hebt denkt iedereen dat de gene die van de troon is gestoten een leugenaar is en daardoor antagonist.

Wat er nu gaat gebeuren er breekt een strijd los tussen de echte danser en de imago danser. Deze krijgen geheid ruzie en zo breekt er een oorlog uit. Dan kunnen doktors death voor scheidsrechter gaan spelen en dan is het feest compleet. En dat is dus het probleem met identiteitsfraude. 

Voer hier uw username en password in:

Username
Password