Hobby Psychologie - Martelen

Martelen


Created: 2011-04-9 Last modified: 2011-04-9 Published: 2011-04-9

Martelen word al eeuwenlang door mensen gedaan. Het doel is om de wil van de ander te breken, of informatie te verkrijgen. Je hebt 3 vormen van martelen. De meest bekende vorm van martelen is fysiek martelen. De 3 vormen van martelen zijn.
- fysiek martelen
- Cognitief martelen 

Slaven werden altijd gemarteld omdat ze anders niet wouden werken dit is de rede dat slavernij verboden is. Decompensatie is altijd het gevolg van martelen naast andere gezondheidsklachten.

Van de drie vormen van martelen is cognitief martelen het minst dodelijk en het meest arbeids intensief. Maar het is de beste manier om informatie los te krijgen en mensen te programmeren. Dit is de beste manier om gedachten en gedrag te veranderen binnen een persoon. Je kan zelf gedachten en gedrag veranderen door deze methode die tegen de wil is van de persoon zelf. Dit doe je door de wil te breken door te martelen en dan je eigen wil over te dragen.

Chemisch martelen is een onzichtbare vorm van martelen. Je hebt verschillende vormen van chemisch martelen en het kan tot de dood leiden. Je kan ook iemands wil verzwakken door chemichalen en mensen in een toestand brengen wat het meest op waanzin lijkt.

Fysiek martelen is de oudste vorm van martelen en het meest bekend. Ook hier is vaak als doel om informatie te krijgen of de wil van de anderen te breken. Bij martelen is altijd ondragelijk leiden het gevolg.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password