Hobby Psychologie - Imago verdelers

Imago verdelers


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

De theorie van de imago verdeling is heel erg simpel. Je hebt iemand met een goed imago en dan geef je deze imago aan iemand anders. Zo krijgen mensen meer dezelfde imago en wordt rijkdom eerlijker verdeelt. Echter er kleven wel wat problemen aan de imago verdeling.

Eerst moet je de poppetjes begrijpen die er voor nodig zijn om het systeem draaiende te houden.
- De verdeler
- De nemers
- De gevers
- De systeembewakers

Het idee is dat een gever geeft aan een nemer. Dit wordt gedaan door een verdeler. Vaak is het zo dat gevers niet willen geven. Vaak vinden gevers dat ze het zelf mogen houden. Om dit probleem van  onvrijwilligheid op te lossen heb je dus verdelers en systeembewakers nodig. Ik zal voor de duidelijkheid dit maar even schrijven. Het is een systeem van onvrijwillige gevers en nemers. Dit artikel gaat niet over vrijwillig geven en nemers. Dit artikel gaat over onvrijwillige gevers en nemers.

De situatie is dat de gever niet wil geven. Dit betekent dat de gever gedwongen moet worden om te geven. Dit gebeurt op de volgende manieren:

Het probleem is dat de gever ontmenselijkt wordt. De gever krijgt een slecht imago zodat iedereen vind dat de gever zijn of haar ego weg moet geven. De nemer krijgt een goed imago omdat de nemer dan ego en superego gaat krijgen van de gever zodat het niet naar iemand anders gaat. De verdeler probeert dit in goede banen te lijden.

Vervolgens komt de gever in wereld 13 terecht. De gevers worden boos. Want het is niet eerlijk dat de nemers nu meer krijgen dan de gevers. En dan komen de systeembewakers in actie. De systeembewakers gaan de volgende actie ondernemen.

Waarschijnelijk gaan de verdelers de nemers en de systeembewakers samenwerken om de gever in wereld 13 te houden. Dit doen ze door de volgende programma's af te draaien.

Nu is het voor de gever onmogelijk uit wereld 13 te komen en de gever wordt antagonist en komt in de 5 emotionele hellen  terecht. Waarschijnlijk wordt de gever ook vergiftigd. Natuurlijk willen ze dat niemand erachter komt dat ze aan het programmeren zijn en dat het allemaal leugens zijn. Daarom censureren ze en excommuniceren ze. Excommuniceren en censureren lijdt weer tot een sociaal isolement. Het oogsten en zaaien door inputs en outputs te controleren lijdt weer tot een slechte cirkel van vertrouwen.

Het probleem met dit systeem is dus dat de gevers in een hel terecht komen en dat de nemers onterechte winnaars zijn.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password