Hobby Psychologie - Niemand heeft het recht op succes maar iedereen he

Niemand heeft het recht op succes maar iedereen he


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

De Amerikaanse droom is dat iedereen succes en ook een beetje je de Europese droom. Zoals besproken in het ongelijkheidsmaximum heeft een groot deel van de bevolking geen succes of middelmatig succes. In onze democratie hebben we zoiets als het gelijkheidsbeginsel. Dit gaat er van uit dat iedereen gelijk is als hij of zij geboren wordt en dat iedereen gelijk kansen moet krijgen.

Er zijn grote groepen mensen in ons land waar de kans op succes is ontnomen. In Afrikaanse landen heb je vaak een nog grotere kans dat je geen succes hebt. Maar ook in het westen is dat zo. Daarom is het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt op onderwijs en sociale ontplooiing. Het is daarom belangrijk om te zeggen dat iedereen kans op succes moet krijgen maar dat niemand het recht heeft op succes.

De meeste mensen willen succes en spelen daarom muziekinstrumenten en andere dingen. Als je een kans hebt dan ga je ook proberen deze kans te grijpen en ga je bijvoorbeeld een muziekinstrument spelen en ga je je best doen. Dus ik denk dat kansen lijden tot innovatie en nieuwe ideeen. Dit is goed voor iedereen. Mensen blijven met goede ideeen komen als ze echt een kans hebben. Dit is de kracht van de kans op succes.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password