Hobby Psychologie - Persoonlijkheids matrix

Persoonlijkheids matrix


Created: 2017-07-25 Last modified: 2017-07-25 Published: 2017-07-25
Iedereen heeft een persoonlijkheid. Dat is niet erg. Deze matrix kan je inzicht geven wat jij moet leren of aan werken. Het kan ook helpen om een partner keuze te maken. Ook kan je dit gebruiken om de persoonlijkheden van je team in balans te brengen. Tevens staan er twee nieuwe persoonlijkheden op. De machositische en de rationele emotielose persoonlijkheidsstoornis. Tevens staat in hetzelfde spectrum wat dominant is bovenaan, welk spectrum dominant is van links naar rechts.

Bij persoonlijkheden geld dat je persoonlijkheid onderontwikkeld en ontwikkeld kan zijn. Er zijn mensen die heel erg ontwikkeld zijn in de theatrale persoonlijkheid en de rationele persoonlijkheid. Deze mensen zijn wel in balans omdat hun centrum in het wenselijke zit. Het kan ook zijn dat een persoon niet erg de theatrale kant heeft ontwikkeld en ook niet het rationele. Deze persoon is ook in balans, maar dan minder ontwikkeld. Natuurlijk zijn mensen die zich ontwikkeld hebben natuurlijk ook dominanter in de samenleving.

ps: ik begrijp dat je niet zomaar persoonlijkheidsstoornissen kan bedenken en dat dat niet dms normaal is. Maar anders klopte de matrix niet. Daarom staat het ook in nieuws en niet in een andere sectie. Mensen staan vrij hier een andere mening op na te houden. Ik noem mezelf ook een hobby psycholoog en daarnaast een vrije denker. Deze matrix is meer een aspect van de vrije denker.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password